Home / Raspunsuri la Intrebari / Cate kilograme este normal sa ia in greutate o gravida in sarcina?

Actrita spaniola Penelope Cruz a devenit mama pentru a doua oara – nastere –

Doctor Alina Plesoianu

penelope-cruz-copilBebelusul, cel de-al doilea al cuplului alcatuit din actorii spanioli Penelope Cruz si Javier Bardem, s-a nascut in aceeasi zi cu fiul printului William.

Penelope Cruz si sotul ei au deja impreuna un fiu, Leonardo, in varsta de doi ani si jumatate. Nasterea a fost confirmata pentru revista Hello! de agentul de presa al actritei spaniole. Prenumele fetitie nu a fost dat publicitatii.

Penelope Cruz si Javier Bardem, care au fost multi ani doar buni prieteni, au inceput o relatie in 2007 si s-au casatorit in iulie 2010 in cadrul unei ceremonii discrete, organizata in vila unui prieten, in Bahamas.

>>>Clic AICI pentru a adresa intrebarile tale Medicului Ginecolog<<<

Intreaba Medicul Ginecolog aici

Smiley faceRedactia Intreaba Ginecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura.

Va rugam sa adresati aici intrebarea dumneavoastra, precum si descrierea cat mai detaliata a cazului. Medicul Ginecolog vă va raspunde in cel mai scurt timp.

O zi frumoasa!

Va rugam sa detaliati aici cazul si sa formulati intrebarea sau intrebarile. Medicul Ginecolog va va raspunde in cel mai scurt timp.

Va rugam sa completati aici adresa de e-Mail pentru ca Medicul Ginecolog sa va poata expedia raspunsul.

(Verificare anti-Spam. Va multumim!)

Please wait...

About Redactia IntreabaGinecologul.ro

Redactia IntreabaGinecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura. >>>...Clic aici pentru a adresa intrebarile dumneavoastra...<<< Va vom raspunde cu multa placere, in cel mai scurt timp. O zi frumoasa!
Scroll To Top