Home / Raspunsuri la Intrebari / Cate kilograme este normal sa ia in greutate o gravida in sarcina?

Bebeluşul regal, în cifre – nastere –

Doctor Alina Plesoianu

bebelusul-regalAl treilea în ordinea succesiunii la tron, bebeluşul regal al cuplului ducal de Cambridge, care cântărea la naştere 3,8 kilograme, va putea ajunge într-o zi suveranul a 16 state. Dar iată o mică prezentare a noului moştenitor în cifre, realizată de jurnaliştii de la AFP.

Fiul lui Kate şi al prinţului William, ducii de Cambridge, este al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii după bunicul său, Charles şi tatăl său, William. Naşterea lui l-a îndepărtat pe unchiul Harry cu o poziţie în ordinea de succesiune, acesta ajungând pe locul patru. De asemenea, bebeluşul regal este şi al treilea strănepot al reginei Elisabeta a II-a, după Savannah şi Isla Phillips, fiicele lui Peter Phillips, cel mai mare dintre nepoţii reginei.

De asemenea, bebeluşul regal este primul nepot al prinţului Charles dar şi primul copil al cuplului Kate şi William. El este şi primul strănepot băiat al reginei.

La naştere micuţul cântărea 3,8 kilograme.

Ziariştii au trebuit să aştepte 22 de zile în faţa clinicii St. Mary, până la naşterea sa, asigurând acoperire media 24/24, într-un total de 528 de ore.

Data naşterii sale este 22.07.2013.

Anul 1894 este anul până la care trebuie să ne întoarcem pentru a regăsi trei moştenitori direcţi ai tronului Marii Britanii simultan în viaţă.

Când va deveni rege, micuţul va fi şeful de stat recunoscut de 16 ţări.

Mama şi tatăl său, Kate şi William, au 31 de ani.

De 5.735 de ori a fost retransmis mesajul pe Twitter emis de Clarence House, secretariatul prinţilor Charles, William şi Harry, mesaj prin care se anunţa că a început travaliul lui Kate.

Conform Twitter, luni seara, după anunţul veştii naşterii bebeluşului regal, au fost transmise 25.300 de mesaje pe minut.

Costul minim al unei nopţi într-o cameră din maternitatea de lux a spitalului St. Mary din Londra este de 5.000 de lire sterline (5.845 euro). Acest tarif nu include onorariile medicilor.

Pentru a sărbători naşterea bebeluşului regal au fost trase 103 salve de tun, marţi după-amiaza, la Londra.

Ora exactă a naşterii este 16:24.

În cursul zilei de luni în Anglia s-au mai născut, conform estimărilor, 2.000 de copii.AGERPRES/(AS – Editor: Codruţ Bălu

>>>Clic AICI pentru a adresa intrebarile tale Medicului Ginecolog<<<

Intreaba Medicul Ginecolog aici

Smiley faceRedactia Intreaba Ginecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura.

Va rugam sa adresati aici intrebarea dumneavoastra, precum si descrierea cat mai detaliata a cazului. Medicul Ginecolog vă va raspunde in cel mai scurt timp.

O zi frumoasa!

Va rugam sa detaliati aici cazul si sa formulati intrebarea sau intrebarile. Medicul Ginecolog va va raspunde in cel mai scurt timp.

Va rugam sa completati aici adresa de e-Mail pentru ca Medicul Ginecolog sa va poata expedia raspunsul.

(Verificare anti-Spam. Va multumim!)

Please wait...

About Redactia IntreabaGinecologul.ro

Redactia IntreabaGinecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura. >>>...Clic aici pentru a adresa intrebarile dumneavoastra...<<< Va vom raspunde cu multa placere, in cel mai scurt timp. O zi frumoasa!
Scroll To Top