Home / Raspunsuri la Intrebari / Cate kilograme este normal sa ia in greutate o gravida in sarcina?

Germania: O femeie a născut pe cale naturală un bebeluş de 6,1 kg – nastere naturala –

Doctor Alina Plesoianu

bebe-6-kilogrameNastere naturala: Vinerea trecută s-a născut cel mai greu bebeluş din Germania: a cântărit la naştere 6,1 kg, este fetiţă şi se numeşte Jasleen.
La un spital din Leipzig s-a născut pe 26 iulie fetiţa de 6,11 kg şi 57,5 cm. Deşi majoritatea acestui tip de naşteri excepţionale au loc prin cezariană, mama lui Jaleen a născut pe cale naturală, scrie cotidianul german Der Spiegel.

‘Mama şi bebeluşul se simt bine’, au anunţat medicii spitalului, care au adăugat că fetiţa se află la serviciul neonatal din cauza greutăţii prea mari ce s-ar putea datora unui diabet de gestaţie nediagnosticat la mamă.

Jasleen i-a luat titlul de cel mai greu bebeluş din Germania lui Jihad, un băieţel care cântărea 5,9 kg când s-a născut în 2011, la Berlin.AGERPRES/(AS – editor: Lelia Bretan)

>>>Clic AICI pentru a adresa intrebarile tale Medicului Ginecolog<<<

Intreaba Medicul Ginecolog aici

Smiley faceRedactia Intreaba Ginecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura.

Va rugam sa adresati aici intrebarea dumneavoastra, precum si descrierea cat mai detaliata a cazului. Medicul Ginecolog vă va raspunde in cel mai scurt timp.

O zi frumoasa!

Va rugam sa detaliati aici cazul si sa formulati intrebarea sau intrebarile. Medicul Ginecolog va va raspunde in cel mai scurt timp.

Va rugam sa completati aici adresa de e-Mail pentru ca Medicul Ginecolog sa va poata expedia raspunsul.

(Verificare anti-Spam. Va multumim!)

Please wait...

About Redactia IntreabaGinecologul.ro

Redactia IntreabaGinecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura. >>>...Clic aici pentru a adresa intrebarile dumneavoastra...<<< Va vom raspunde cu multa placere, in cel mai scurt timp. O zi frumoasa!
Scroll To Top