Home / Raspunsuri la Intrebari / Cate kilograme este normal sa ia in greutate o gravida in sarcina?

Cauze intarziere menstruatie, sarcina exclusa

Doctor Alina Plesoianu
This is box title
INTREBARE: Buna ziua! Am varsta de 17 ani si sunt ingrijorata cu privire la intazierea sangerarii menstruale (1 luna 10 zile). Pana acum, m-am mai confruntat cu astfel de probleme insa nu atat de semnificative, menstruatia intarziind nu mai mult de 4,5 zile. As dori un sfat, o parere cu privire la posibilele cauze ce pot determina aceasta intaziere (nu mi-am inceput viata sexuala, o posibila sarcina este exclusa) pentru a sti ce masuri trebuie luate in acest sens. Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc anticipat!
This is box title
RASPUNS: (in lucru)
>>>Clic AICI pentru a adresa intrebarile tale Medicului Ginecolog<<<

Intreaba Medicul Ginecolog aici

Smiley faceRedactia Intreaba Ginecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura.

Va rugam sa adresati aici intrebarea dumneavoastra, precum si descrierea cat mai detaliata a cazului. Medicul Ginecolog vă va raspunde in cel mai scurt timp.

O zi frumoasa!

Va rugam sa detaliati aici cazul si sa formulati intrebarea sau intrebarile. Medicul Ginecolog va va raspunde in cel mai scurt timp.

Va rugam sa completati aici adresa de e-Mail pentru ca Medicul Ginecolog sa va poata expedia raspunsul.

(Verificare anti-Spam. Va multumim!)

Please wait...

About Redactia IntreabaGinecologul.ro

Redactia IntreabaGinecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura. >>>...Clic aici pentru a adresa intrebarile dumneavoastra...<<< Va vom raspunde cu multa placere, in cel mai scurt timp. O zi frumoasa!
Scroll To Top