Home / Raspunsuri la Intrebari / Cate kilograme este normal sa ia in greutate o gravida in sarcina?

Intarziere menstruatie, ciclu menstrual, control ginecologic persoana minora, viata sexuala

Doctor Alina Plesoianu
This is box title
Buna ziua! Am varsta de 17 ani si in ultimul timp am sesizat o problema cu privire la ciclul menstrual. Este vorba despre o intarziere a menstruatiei ‘1 luna jumatate’ de la data normala. As vrea sa-mi fac un control ginecologic pentru a depista eventualele cauze ce au determinat aceasta intaziere. Dupa cate stiu pana la varsta de 18 ani nu pot efectua un consult fara a fi insotita de unul dintre parinti. Mi-am inceput viata sexuala, lucru pe care parintii nu il stiu si nu as dori sa afle, mai ales in aceste circumstante. Este posibila realizarea unui control ginecologic, in asa fel incat sa se pastreze confidentialitatea privitoare la acest lucru? Sau pot face acest control fara prezenta neaparata a unuia dintre parinti, insotita fiind de o alta persoana majora? Astept un raspuns. Va multumesc!
This is box title
RASPUNS: (in lucru)
>>>Clic AICI pentru a adresa intrebarile tale Medicului Ginecolog<<<

Intreaba Medicul Ginecolog aici

Smiley faceRedactia Intreaba Ginecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura.

Va rugam sa adresati aici intrebarea dumneavoastra, precum si descrierea cat mai detaliata a cazului. Medicul Ginecolog vă va raspunde in cel mai scurt timp.

O zi frumoasa!

Va rugam sa detaliati aici cazul si sa formulati intrebarea sau intrebarile. Medicul Ginecolog va va raspunde in cel mai scurt timp.

Va rugam sa completati aici adresa de e-Mail pentru ca Medicul Ginecolog sa va poata expedia raspunsul.

(Verificare anti-Spam. Va multumim!)

Please wait...

About Redactia IntreabaGinecologul.ro

Redactia IntreabaGinecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura. >>>...Clic aici pentru a adresa intrebarile dumneavoastra...<<< Va vom raspunde cu multa placere, in cel mai scurt timp. O zi frumoasa!
Scroll To Top