Home / Raspunsuri la Intrebari / Cate kilograme este normal sa ia in greutate o gravida in sarcina?

Sarcina depasita, 40 de saptamani si 6 zile, picaturi de sange

Doctor Alina Plesoianu
This is box title
INTREBARE: Am ajuns la 40 de saptamani si 6 zile de sarcina. Monitorajele facute sunt bune, insa papusa noastra nu vrea sa vina pe lume… Dar azi dupa ce m-am intors de la monitoraj am observat pe chilot cateva picaturi de sange mici rosii inchise spre maroniu… Nu am dureri, contractii, nimic de genul asta… acum cateva minute am gasit alte 3-4 picaturi pe absorbant, la fel rosii-maronii. Ce sa fac? Colul este inchis si copilul are caputul joc,e bine… mi-a spus doctorul dimineata. Ce ma sfatuiti sa fac??
This is box title
RASPUNS: (in lucru)
>>>Clic AICI pentru a adresa intrebarile tale Medicului Ginecolog<<<

Intreaba Medicul Ginecolog aici

Smiley faceRedactia Intreaba Ginecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura.

Va rugam sa adresati aici intrebarea dumneavoastra, precum si descrierea cat mai detaliata a cazului. Medicul Ginecolog vă va raspunde in cel mai scurt timp.

O zi frumoasa!

Va rugam sa detaliati aici cazul si sa formulati intrebarea sau intrebarile. Medicul Ginecolog va va raspunde in cel mai scurt timp.

Va rugam sa completati aici adresa de e-Mail pentru ca Medicul Ginecolog sa va poata expedia raspunsul.

(Verificare anti-Spam. Va multumim!)

Please wait...

About Redactia IntreabaGinecologul.ro

Redactia IntreabaGinecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura. >>>...Clic aici pentru a adresa intrebarile dumneavoastra...<<< Va vom raspunde cu multa placere, in cel mai scurt timp. O zi frumoasa!
Scroll To Top