Home / Raspunsuri la Intrebari / Cate kilograme este normal sa ia in greutate o gravida in sarcina?

Viata sexuala: sunt gravida? Intarziere menstruatie, contact sexual

Doctor Alina Plesoianu
This is box title
INTREBARE: Buna ziua ! Am o problema cu care se confrunta orice adolescenta care si-a inceput viata sexuala : sunt gravida ? Mi-am inceput viata sexuala acum 3 luni aproape, mi-a intarziat menstruatia 1 luna , dupa care mi-a venit la data obisnuita,am facut 3 teste de sarcina toate negative,prietenul meu este plecat,de atunci nu am mai avut contact sexual ,imi este teama deoarece prietenele imi spun ca este posibil sa fiu chiar daca mi-a venit ciclul si testele pot da eroare.Nu stiu daca este o schimbare la mine,doar sanii mi s-au intarit putin si mi-au crescut,din cate stiu este normal dupa primul contact sexual,si poate este doar in mintea mea chestia cu ” mi-a crescut burtica” , normal la 3 luni de sarcina sunt diferite simptome si burta nu se poate trage,eu pot sa o trag , sa apas in ea fara probleme,cu mancarea sunt la fel ca inainte mananc foarte putin ,cu toate astea imi este frica,la doctor nu am cum sa ma duc,parintii mei pot afla. Daca puteti sa ma ajutati spunandu-mi daca sunt sanse sa fiu insarcinata.Multumesc!
This is box title
RASPUNS: (in lucru)
>>>Clic AICI pentru a adresa intrebarile tale Medicului Ginecolog<<<

Intreaba Medicul Ginecolog aici

Smiley faceRedactia Intreaba Ginecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura.

Va rugam sa adresati aici intrebarea dumneavoastra, precum si descrierea cat mai detaliata a cazului. Medicul Ginecolog vă va raspunde in cel mai scurt timp.

O zi frumoasa!

Va rugam sa detaliati aici cazul si sa formulati intrebarea sau intrebarile. Medicul Ginecolog va va raspunde in cel mai scurt timp.

Va rugam sa completati aici adresa de e-Mail pentru ca Medicul Ginecolog sa va poata expedia raspunsul.

(Verificare anti-Spam. Va multumim!)

Please wait...

About Redactia IntreabaGinecologul.ro

Redactia IntreabaGinecologul.ro, condusa de Alina PLESOIANU (Doctorand Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie), este pregatita sa va ofere raspunsuri rapide pentru orice intrebare din sfera: ginecologie, sarcina, nastere, neonatologie, puericultura. >>>...Clic aici pentru a adresa intrebarile dumneavoastra...<<< Va vom raspunde cu multa placere, in cel mai scurt timp. O zi frumoasa!
Scroll To Top